Over Nika Beauty

Wij zijn Nika Beauty, de beautywebshop van Nederland. Wij zijn opgericht vanuit de overtuiging dat echte schoonheid niet alleen van buiten komt, maar ook binnen. Bij Nika Beauty willen wij jou inspireren de beste versie van jezelf te zijn. Jouw mooi laten voelen is ons doel, hierbij geldt ons motto: “freedom to be yourself”
    

Nika Beauty is de meisjesdroom van zakenvrouw Nika. Innerlijke en uiterlijke schoonheid ligt haar dicht bij het hart en zij draagt dit graag uit naar de wereld. Voor Nika Beauty was Nika actief in de wereld van PR, waar zij werkte met de mooiste merken. Ook gaf zij met haar uitgeverij het blad ‘Selection Mondial’ uit, waarin zij een kijkje gaf in high-end lifestyles. Met Nika Beauty gooit ze het over een andere boeg en hoopt ze een stukje luxe te delen met iedereen die haar producten gebruikt.

Wij zijn dagelijks op zoek naar de beste en mooiste merken van over de hele wereld. Onze producten zijn wetenschappelijk bewezen en passen perfect in een drukke levensstijl. Ook streven we ernaar om zoveel mogelijk producten veganistisch, dierproefvrij en zonder parabenen te hebben. 

Wat leuk je te ontmoeten! Nu je hier bent, kijk eens rond. Maak kennis met onze producten en laat ons weten wat je ervan vindt

Liefs,